SVENSKSPRÅKIG INFORMATÖR

Vi söker en svenskspråkig

INFORMATÖR till Helsingfors

för fast anställning för vår kommunikation på svenska och till invandrare på PAM.

Är svenska ditt modersmål och vill du stärka dess ställning i kommunikationen på PAM? Eller kanske du bara annars behärskar språket fullständigt? Är invandrarfrågor nära ditt hjärta och vill du arbeta för att förbättra invandrares ställning i arbetslivet och att PAM får fler medlemmar med invandrarbakgrund? Svarade du ja på alla dessa frågor kan du vara just den person vi söker.

Av dig förutsätter vi starka kommunikationsfärdigheter och lämplig utbildning i kommunikation samt förmåga att utveckla vår kommunikation på främmande språk. Du ska ha utmärkta kunskaper i svenska och mycket goda i finska och engelska. Ytterligare språkkunskaper räknas som en merit. Du har erfarenhet av kommunikation, att skriva och behoven hos skilda målgrupper. Du är insatt i sociala medier. Vi värdesätter kunskaper i arbetsmarknaden, arbetslivet och finländska samhället. Vi erbjuder bra arbetsförhållanden och anställningsvillkor.

I ansökan ska du inkludera ett sammandrag av din arbetserfarenhet och ämneskombinationen i din examen i kommunikation.

Servicefacket PAM är det största finländska fackförbundet inom privata branscher. PAM har cirka 230 000 medlemmar som arbetar bland annat som försäljare, servitörer, städare, lagerarbetare, väktare, kontorsanställda, frisörer, förmän, fastighetsskötare, receptionister och kockar.

Sänd din ansökan och ditt arbetsprov senast den 24 september.

För ytterligare uppgifter kontakta marknadsföringschef Tero Leponiemi, tfn 040 194 5544. Tilläggsinformation ges på finska.​

Hakuaika alkaa: 08.09.2017 09:00 Hakuaika päättyy: 24.09.2017 23:55